het Loket voor uw en jouw muzieklessen

 

 

Door bezuinigingen hebben wij in 2014 volop moeten reorganiseren. Als gevolg van deze reorganisatie verzorgen wij de instrumentale- en zanglessen niet langer zelf. Dit met uitzondering van de lessen die wij voor de leden van muziekverenigingen en koren verzorgen. Zij kunnen zich wel bij ons inschrijven via de vereniging.

 

Maar er zijn gelukkig nog steeds wel volop muzieklessen te krijgen in de regio Stadskanaal en Vlagtwedde en ook binnnen onze locaties. Wij hebben een groot netwerk van bevoegde en kwalitatief goede docenten die zelfstandig de muzieklessen verzorgen. Via deze site of onze administratie vind je alle informatie over de beschikbare docenten per instrument en waar zij op welke dagen les geven. Het is aan jou om te kiezen bij wie je graag je les afneemt. In samenspraak met de docent worden zaken als lestijden en tarieven bepaald. De docent is degene die zelf zijn/haar voorwaarden vaststelt.

 

Groepscursussen muziek

Wij verzorgen zelf nog steeds cursussen muziek voor groepen vanaf 5 personen. Je kunt dan denken aan cursussen als: Ontdek Muziek (voorheen AMV), Muziek voor peuters en kleuters, Popkoor, Kinderkoor, Dans, Theater, overige korte cursussen en masterclasses. Wil je weten welke groepscursus voor jou beschikbaar is, dan kun je de link met de juiste leeftijdscategorie aanklikken voor het aanbod op maat.

 

Muzieklessen voor verenigingen

De enige individuele muzieklessen die wij blijven bieden zijn de zogenaamde harfa-lessen voor mensen die lid zijn van een muziekvereniging of koor. Zo beogen wij bij te dragen aan het in stand houden van de verenigingen en de kwaliteit van hun muzikale leden.

 

Muziekles voor mensen met een beperking

Tevens bieden wij muzieklessen aan voor mensen met een beperking. Op basis van een indicatie kunnen mensen aan deze lessen deelnemen. De mogelijkheden zijn te vinden bij: Reageren op muziek.

 

Bovenstaand hebben wij beknopt weergegeven wie we zijn en wat we doen. Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op. In overleg is er veel mogelijk.