streektaalconcert

in 't veen

 

In samenwerking met RTV1 organiseren wij in 2018 drie streektaalconcerten in de Grote Zaal van Kunstenschool ZG in Stadskanaal.

Zondagmiddagconcerten waar Groningse musici hun liedjes in streektaal ten gehore brengen.

 

1e concert: zondag 25 maart

Deze eerste editie van het streektaalconcert hebben we twee rasechte Groningse artiesten op het podium staan: Marlene Bakker en Edwin Jongedijk.

 

Marlene Bakker is een jong nieuw talent binnen het Groningstalig circuit, met een prachtige warme soulvolle stem. Ze weet de haast poëtische klinkende dialectpopteksten op zo'n manier te brengen dat je het verhaal echt gaat geloven. Met optredens zoals tijdens de Nacht van Noord en het Bevrijdingsfestival heeft ze al veel bekendheid gekregen. www.marlenebakker.nl

 

Edwin Jongedijk is een Groningse zanger die zelf ook singer-songwriter is. Regelmatig treedt hij in theaters en op andere locaties op als een van de Troebadoers, samen met Jan Henk de Groot en Alex Vissering. Ook speelt hij als zinger, gitarist in de countrybands Taneytown en Slow Movin Outlaws.

www.edwinjongedijk.nl

 

 

2e concert: zondag 24 juni

3e concert: zondag 25 november

Binnenkort volgt de programmering van deze concerten.

 

 

Aanvang 14.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur) in Kunstenschool ZG, Raadhuisplein 2 Stadskanaal. Het programma duurt tot 16.15 uur.

 

Kaarten kosten € 5,- per afzonderlijk concert, daarnaast is er een passe-partout voor de drie concerten van € 12,50 en een passe-partout voor twee concerten van € 7,50.

 

Kaarten kunnen gereserveerd worden bij de receptie van Kunstenschool ZG, via 0599-631700 of via info@kunstenschoolzg.nl

 

 

Marlene Bakker en Edwin Jongedijk