Elektrische gitaar

Elektrische gitaar

Elektrische gitaar

TIJDSDUUR In overleg

Een elektrische gitaar kun je versterken! Dat betekent dat je heel hard kunt spelen, maar ook heel zacht. Ook zijn er enorm veel mogelijkheden om je geluid te vervormen. Daar heb je allerlei pedaaltjes voor om o.a. je geluid te 'oversturen' (van Halen) of met veel 'delay' (Colplay) of met 'wah wah' (Jimi Hendrix, Tower of Power) aan te passen. De gitarist van Pink Floyd, David Gilmour, heeft zelfs zoveel effecten dat hij een complete crew aan mensen nodig heeft om alles aan te zetten!

Gitaar is een fantastisch intrument om solo's (melodie) mee te spelen en geweldig om akkoorden te spelen ter begeleiding van een liedje.

In principe maakt het niet uit hoe oud je bent om te beginnen, maar het is handig om in ieder geval 9 jaar te zijn. Anders zijn je vingers en armen nog een beetje te kort. Maar daarna kun je helemaal aan de slag tot je 100 bent (of nog ouder).

Maar liefst vijf docenten geven les op verschillende locaties en dagen. Al deze docenten hebben hun eigen stijl en manier van les geven. Belangrijk is dat je een docent vindt die aansluit bij jouw wensen.

Tarieven Elektrische gitaar

Jaarcursus In overleg Docenten bepalen hun eigen tarieven
Locatie & tijden
Kunstenschool ZG Stadskanaal, Raadhuisplein 2
Raadhuisplein 2, 9501 SZ Stadskanaal
Maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag
  • Lestijd in overleg (9+)


covervid-wrapper