Kinderkoor 'The Music Kids'

Kinderkoor 'The Music Kids'

Kinderkoor 'The Music Kids'

  • Docenten
TIJDSDUUR 30 minuten

Vind je zingen leuk?

Dan ben je welkom bij het kinderkoor!

Zingen is de basis van al het musiceren en je hebt er vooral jezelf voor nodig! Door te zingen verbetert het muzikaal gehoor en ook ondersteunt het de taalontwikkeling. Ritme, rijm, melodie en intonatie van een lied vormen eigenlijk de basis van taal. Zingen is dus heel belangrijk! Bovendien is samen zingen gewoon leuk om te doen.

Kom gerust langs voor een proefles. Je mag twee keer gratis meedoen, daarna besluit je pas of je doorgaat met de jaarcursus.

Doorlopende leerlijn: Het kinderkoor is onderdeel van onze doorlopende leerlijn. We beginnen met ons aanbod al bij de 2-jarigen met Muziek voor Peuters, vervolgens kan er doorgestroomd worden naar de kleuters en vanaf 6 jaar is er Ontdek Muziek en het Kinderkoor. Maar er is niet alleen muziek, ook kan er volop gedanst worden bij ons. Al vanaf 3 jaar kan er meegedaan worden aan kinderdans, om vervolgens door te stromen naar ballet, streetdance of jeugdtheater. Volop mogelijkheden dus voor kinderen om zich te ontwikkelen in muziek, dans en theater.

 

Tarieven Kinderkoor 'The Music Kids'

jaarcursus € 111,50
Locatie & tijden
Kunstenschool ZG Stadskanaal, Raadhuisplein 2
Raadhuisplein 2, 9501 SZ Stadskanaal
Woensdag
  • 16:30 17:00 (6+)


Meteen inschrijven voor deze activiteit?

*Automatische incasso in drie termijnen kan alleen bij inschrijvingen aan het begin van het seizoen (tot 1 oktober). INDIEN U BEZWAAR HEEFT TEGEN PUBLICATIE VAN FOTO- EN FILMMATERIAAL VAN UZELF OF UW ZOON/DOCHTER, DAN KUNT U ONS DIT KENBAAR MAKEN VIA: INFO@KUNSTENSCHOOLZG.NL

covervid-wrapper