Muziek voor kleuters

Muziek voor kleuters

Muziek voor kleuters

  • Docenten
TIJDSDUUR 30 minuten

Geef een kind een instrument en het gaat zich ontwikkelen. Deze wijsheid heeft zich al bij heel veel kinderen bewezen. Spelen op een instrument, zingen en bewegen op muziek zijn de methoden om de creativiteit in elk kind te stimuleren. Kinderen van groep 1 en 2 van de basisschool zetten hierdoor in twee jaar een enorme stap in hun ontwikkeling.

Doorlopende leerlijn

Muziek voor kleuters is onderdeel van onze doorlopende leerlijn. We beginnen met ons aanbod al bij de 2-jarigen met Muziek voor Peuters, vervolgens kan er doorgestroomd worden naar de Kleuters en vanaf 6 jaar is er Ontdek Muziek en het Kinderkoor. Maar er is niet alleen muziek, ook kan er volop gedanst worden bij ons. Al vanaf 3,5 jaar kan er meegedaan worden aan kinderdans, om vervolgens door te stromen naar ballet, streetdance of jeugdtheater. Volop mogelijkheden dus voor kinderen om zich te ontwikkelen in muziek, dans en theater.

Gedurende het schooljaar kan er ingestroomd worden. Je mag altijd eerst twee proeflessen volgen!

Muziek voor kleuters kunnen we ook op andere locaties verzorgen, mits er minimaal 5 deelnemers per groep zijn.

Tarieven Muziek voor kleuters

Bij instroom gedurende het schooljaar wordt het lesgeld naar rato berekend.

jaarcursus € 97,25
Locatie & tijden
Kunstenschool ZG Stadskanaal, Raadhuisplein 2
Raadhuisplein 2, 9501 SZ Stadskanaal
Woensdag
  • 15:00 15:30 (4+)


MFA de Bast Onstwedde, Boslaan 18
Boslaan 18, 9591 BJ Onstwedde
Woensdag
  • 13:00 13:30 (4+ )


Meedoen met een gratis proefles? Leuk! Vul het onderstaande formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!
Meteen inschrijven voor deze activiteit?

*Automatische incasso in drie termijnen kan alleen bij inschrijvingen aan het begin van het seizoen (tot 1 oktober). INDIEN U BEZWAAR HEEFT TEGEN PUBLICATIE VAN FOTO- EN FILMMATERIAAL VAN UZELF OF UW ZOON/DOCHTER, DAN KUNT U ONS DIT KENBAAR MAKEN VIA: INFO@KUNSTENSCHOOLZG.NL

covervid-wrapper