Nieuwjaarsfestijn 2019

De derde editie van het Nieuwjaarsfestijn vindt plaats op zondag 20 januari om 13.00 uur in Theater Geert Teis.

Twee keer per jaar bieden wij leerlingen de mogelijkheid te stralen op het grote toneel van het mooie Theater Geert Teis. Een prachtige gelegenheid waarbij ouders/verzorgers en andere familieleden of vrienden zien waarmee de leerlingen bezig zijn. Het ultieme voorspeelmoment!

Programma

Een brede selectie van de disciplines treedt op, waaronder een Klezmer-orkest, kinderkoor 'The music kids', dansgroepen, jeugdtheater en de docentenband als gelegenheidsformatie. Speciale gast is Zangformatie Link, een moderne zangformatie van elf zangers en zangeressen, onder leiding van Tekke Withaar. Het genre dat ze zingen varieert van pop, film- en wereldmuziek, tot klassiek, theaternummers en luisterliedjes. Na de voorstelling treedt Link ook nog op in de foyer van het theater.

Donatiedome

Als Kunstenschool maken we veel kosten om evenementen als het Nieuwjaarsfestijn mogelijk te maken. Echter om iedereen de mogelijkheid te geven erbij aanwezig te kunnen zijn, vinden we dat er geen drempel mag zijn in de vorm van entreegelden. Hiervoor in de plaats hebben we onze Donatiedome staan. We stellen uw gift erg op prijs. Mede hierdoor kunnen we evenementen als Nieuwjaarsfestijn, Slotfestival en Dansvoorstelling blijven organiseren.

Hoe ziet de dag eruit voor de deelnemers

Iedereen komt binnen bij de Kunstenschool aan het Raadhuisplein. Vanaf 10.30 uur vinden er een aantal repetities plaats. Van je docent hoor je hoe laat je er precies moet zijn. Na de repetities staat er voor de deelnemers vanaf 11.30 uur een lunch klaar. Vanaf 12.00 uur gaat de voordeur van het theater open voor het publiek. Om 13.00 uur begint de voorstelling in de theaterzaal en die duurt tot ongeveer 14.15 uur. Aanmelden voor het Nieuwjaarsfestijn gaat via de docent.

Alvast noteren!

Zaterdag 13 april, 15.00 uur: Dansvoorstelling (alle dansgroepen treden op!)

Zaterdag 29 juni, 13.00 uur: Slotfestival (muziek, dans, theater)

 

covervid-wrapper